07 de març 2008

Debut

Fa temps que ho volia fer i mai trobava el moment. Però avui finalment estreno el meu blog. I ho faig amb la intenció (toco fusta) de mantenir-lo viu i actualitzar-lo amb certa regularitat. Ja veurem si ho aconsegueixo perquè en el passat ja he fet diversos intents que per un motiu o altre no han fructificat. En destaco alguns. Altres són inconfessables...

- Postpop: En realitat només era una prova feta l'any 2000 quan vaig descobrir Blogger i volia saber si podia ser útil a un projecte que feia amb uns companys.

- Blogueado: Res, més proves. En aquell moment (2001) em vaig plantejar obrir un blog sota el nom "blogueado", que em va semblar un bon joc de paraules. Actualment algú ha ocupat el domini www.blogueado.com però no l'utilitza.

- Praderas Marcianas: Un divertimento que vam posar en marxa amb l'amic Marc Mateu per relatar la dura lluita per l'audiència entre dos programes de televisió nocturns: "Crónicas Marcianas" de Xavier Sardà i "Maldita la hora" de Máximo Pradera. La poca paciència d'Antena-3, que va retirar el show de Pradera al cap de pocs dies, va suposar també el final d'aquest blog.

2 comentaris:

Hector Milla ha dit...

espero que esta vez sea la buena!

Marc Vidal ha dit...

benvingut company!